Menaxhim Eventesh

Menaxhim Eventesh

Çfarë ofrojmë?

Audienca juaj po ju pret.

Ne Togo ne bejme me shume sesa thjeshte menaxhimin e aktiviteteve, kryesisht synojme te stimulojme mendimin e klienteve tane.
Ne kemi një qasje gjithëpërfshirëse për krijimin dhe zhvillimin e përvojave të paharrueshme. Ne menaxhojmë procesin e plotë për ju, nga ideja në ekzekutim.
Ne promovojmë markën tuaj dhe ju vendosim si figure kryesore ne idustrine e zgjedhur prej jush. Ne krenohemi me vëmendjen tonë për detajet, të cilat na lejojnë të presim dhe zhvillojmë ngjarje të ndryshme dhe tërheqëse.
Me vizionin tuaj si udhëzuesin tonë synojmë të sjellim ide inovatore. Nga konferencat e deri në darkat zyrtare, mundësitë e folësve, lançimet dhe ekspozitat, ekipi ynë i aktiviteteve shkon përtej pritshmërive.

Çfarë ofrojmë?

Shërbimi i menaxhimit te eventeve përfshin :

  • Evente ATL
  • Evente BTL
  • Evente TTL