marrëdhënie Mediatike

MARRËDHËNIE MEDIATIKE

Çfarë ofrojmë?

Audienca juaj po ju kërkon në media.

Duke ju ofruar shembullin me te mire te bashkepunimit me median ne kemi ndertuar partneritet me shtypin rajonal. Ne ndertojme marredhenie pozitive midis markave dhe audiences duke lejuar kete te fundit t’ju gjeje organikisht.
Nga gazetat në transmetim, nga interneti në televizione, ne kemi një rekord të vendosur për të siguruar mbulimin e nivelit të lartë si në publikimet specifike të sektorit ashtu edhe në ato kryesore.
Ne nuk besojmë në strategji të përgjithshme, kështu që ne dalim me mënyrën tonë për ta bërë markën tuaj të dukshme në vendet e duhura që janë unike për industrinë tuaj.

Çfarë ofrojmë?

Shërbimet e marrëdhënieve mediatike përfshijnë :

  • Hartimin e një plani mediatik
  • Zhvillimin e njoftimeve për shtyp
  • Përfaqësimi në media
  • Menaxhimi i prezencës në shtyp