Marketing Dixhital

Marketing Dixhital

Çfarë ofrojmë?

Audienca juaj po ju kërkon në internet.

Ne e kuptojmë udhëtimin në internet të klientëve tuaj dhe i lidhim ata me biznesin tuaj në një hapësirë dixhitale. Ekipi ynë i marketingut të përmbajtjes merr një mision të rëndësishëm për ndërtimin e identitetit tuaj në internet.
Ne ndërmarrim një kontroll të plotë të mediave tuaja ekzistuese sociale dhe pranisë dixhitale, duke përfshirë të kuptuarit e tregut tuaj të synuar dhe demografinë aktuale të audiencës. Me këto të dhëna ne zhvillojmë strategji dixhitale për të promovuar markën tuaj përmes duke rritur shikueshmërinë në internet.

Çfarë ofrojmë?

Shërbimet e përmbajtjes së marketingut përfshijnë :

  • Hulumtimi i tregut dhe analiza e konkurrencës
  • Strategjia e përmbajtjes në internet
  • Menaxhimi i mediave sociale
  • Krijimi i përmbajtjes